Katering na Majówkę

Zamówienia przyjmujemy do wtorku pod numerami:
666 478 538604 276 909. Odbiór w czwartek 16.00 – 17. 00.

katering majówka

ZUPY:

  • chłodnik litewski z jajkiem 300 ml. - 10, 00
  • strogonow 300 ml. - 13, 00

 

MIĘSA:

  • żeberka na miodzie 300 g. - 17, 00
  • golonka w zasmażanej kapuście 400 g. - 24, 00
  • szaszłyk drobiowy 180 g. – 14, 00
  • szaszłyk wieprzowy 180 g. – 15, 00
  • kurczak faszerowany mięsem i makaronem – cały ok. 2, 5 kg. - 65, 00

 

MIĘSA NA ZIMNO:

  • rolada z kaczki 1 kg. - 45, 00
  • cymes drobiowy z pistacjami i morelami w sosie brzoskwiniowo – chrzanowym ( ekskluzywny rodzaj pasztetu) 1 kg. -49, 00
  • pasztet drobiowy z rodzynkami lub bez 1 kg. - 39, 00

 

PRZEKĄSKI:

  • śledzik tradycyjny z cebulką 500 g. - 16, 00
  • tatar wołowy z cebulką i kiszonym ogórkiem 500 g. - 70, 00
  • ryba po grecku 500 g. - 18, 00
  • roladki chrzanowe 8 sztuk - 34, 00
  • tradycyjna jarzynowa w słonych babeczkach 8 szt. - 34, 00

 

SAŁATKI:

  • chińska z makaronem ryżowym (vege) 500 g. - 29, 00
  • z grillowanym kurczakiem 500 g. - 28, 00

 

CIASTA:

  • blok czekoladowy tradycyjny i biały 1 kg. - 60, 00
  • tarta wiśniowa lub jabłkowa z budyniem cała – 42, 00
  • tiramisu 180 g. - 14, 00

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.